Det är enkelt och snabbt att handla i Auto_Mat butiker
Nedan kan du läsa hur de olika stegen går till:

Öppna butiken:
Butiken är låst tills man som kund låser upp med sitt mobila Bank ID.
Systemet utnyttjar den inbyggda QR scannern i BankID appen.
När man har genomfört den vanliga legitimerings processen i BankID appen öppnas dörren med automatik.
Det tar i snitt 10 sekunder från det att man öppnat sin BankID app tills dess att man kan gå in.

Handla:
I butiken finns ett fräscht sortiment av basvaror, mejerivaror, frysta varor och grönsaker.
Alla varor finns representerade på hyllor precis som i en vanlig butik
Man inleder sin shoppingtur med att ta en varukorg vid entrén och går sedan och plockar det som faller i smaken precis som i vilken butik somhelst.

Kassa och betalning:
När man kommer till utcheckningen möts man av en enkel och effektiv självscanningskassa. Man scannar sina varor genom att dra dem förbi scannern vid kassan. Vissa varor säljs på vikt och då använder man den inbyggda vågen vid kassastationen. När alla varor är scannade betalar man med sitt vanliga betalkort i en kortterminal. Auto_Mat är ett av de snabbaste sätten att handla om man bara behöver lite varor. Att köpa en liter mjölk tar under 50 sekunder från det att man tagit upp mobilen ur fickan tills dess att man är ute ur butiken igen!

Säkerhet och Personuppgifter:
Säkerheten i butiken genereras av övervakningskameror tillsammans med legitimeringen med BankID i entren. Båda under och utanför öppettider är butiken larmad och skyddad mot att obehöriga tränger sig in. Behandligen av personuppgifter är otroligt viktig för oss och vi använder högsta sekretess och krypteringsteknik för att skydda personuppgifterna. Alla uppgifter tas bort efter en tid. Du kan läsa mer om hur vi fäljer gällande personuppgiftslagstiftning (GDPR) här.
OBS Det finns inga Kontakter/Tobak/Alkohol i butiken!
.

-->